Информации за испорака

Почитувани,

Од оваа веб страницата може да се нарачаат/купат производи за испорака само во Македонија.

Испораката на производите се извршува на адресата која купувачот ја определил во нарачката. Ги молиме нашите клиенти при пополнување на полињата за определување на адресата да внимаваат на правилното одредување на регионот за достава.

Времето на испорака е најдоцна до 5 работни денови од моментот на Вашата порачка.

Достава може да извршиме ние или пак фирма ангажирана од нас.  Вашата пратка  ќе биде доставена до адресата која ќе ја наведете за испорака. Испорака вршиме секој работен ден.

Пресметката на трошоците за испорака ќе се врши според бруто тежината на вашата нарачка:

Килограми Цени во МКД по региони на достава
ОД ДО Скопје - градско подрачје Македонија Демир Капија- градско подрачје
1.00 4.00 70 140 0
5.00 8.00 100 140 0
9.00 16.00 100 160 0
17.00 24.00 100 180 0
25.00 32.00 100 200 0
33.00 40.00 100 200 0
41.00 48.00 100 250 0
    над 49 100 300 0

За да можете самите да направите пресметка на трошокот за испорака, би сакале да Ве информираме дека тежината на едно шише е 1,33 кг, а тежината на една кутија од 6 шишиња изнесува 8 кг. Притоа, би сакале да напоменеме дека Bag-in-box од 3 литри има иста пресметковна тежина од 1,33 кг како и едно шише.

Доколку сакате сами ги подигнете вината, тогаш при извршувањето на процедурата за плаќање во чекор 4: Начин на испорака изберете ја опцијата "Подигнување на производот од нашата продавница".

Ви благодариме!
За повеќе информации или за проблеми при испораката Ве молиме да не контактирате на 075-432-630.

Винарска Визба Попова Кула АД © 2022. UKION SHOPS