ДОБРЕДОЈДОВТЕ ВО Е-ПРОДАВНИЦАТА НА ВИНАРСКА ВИЗБА ПОПОВА КУЛА

Почитувани, 

Овде можете на безбеден начин да купите наши вина. По извршената најава автоматски ќе Ве зачлениме во Попова Кула Classic клуб што ќе Ви донесе големи попусти при секое купување преку оваа продавница, но исто така ќе добиете попусти и на услугите во нашиот ресторан и хотел. За детални информации за придобивките од членување во клубот одете подолу на оваа веб страна.

Однапред Ви благодариме што сте наш клиент и член на клубот.

За арно, за убаво!

-20%
Domasna Zolta Rakija
1.200 ден.1.500 ден.
text_reviews
Домашна Жолта е лозова ракија направена од одбрано грозје со врвни квалитети, ферментирано, дес..
1.200 ден.1.500 ден.
-20%
Stanushina Rosé
288 ден.360 ден.
text_reviews
Станушина Розе е прекрасно суво розе вино со нежна светло розова боја. Аромите се интензивни и богат..
288 ден.360 ден.
-20%
Altan
288 ден.360 ден.
text_reviews
Алтан е уникатно вино кое се одликува со доминантни ароми на круша и праска, додека во позадина нежн..
288 ден.360 ден.
-20%
Kalesh
288 ден.360 ден.
text_reviews
Калеш е вино со жива темно црвена боја со виолетови нијанси и изразена длабочина. Мирисните ароми се..
288 ден.360 ден.
-20%
Vranec Victory
1.200 ден.1.500 ден.
text_reviews
Вранец Victory 2015 е полуслатко црвено вино направено од покасно обрано грозје од сопствен лозов на..
1.200 ден.1.500 ден.
-20%
Vranec Perfect Choice
640 ден.800 ден.
text_reviews
Вранец Perfect Choice е сублимат на традиционалното и модерното, комбинација на високо квалитетно гр..
640 ден.800 ден.
-20%
Cabernet Sauvignon Perfect Choice
640 ден.800 ден.
text_reviews
Каберне Совињон Perfect Choice е фантастичен производ од Тиквешкиот регион. Има полно тело и богата ..
640 ден.800 ден.
-20%
Chardonnay Barrique
640 ден.800 ден.
text_reviews
Шардоне Барик е бело вино со блескавa жолтo-зелена боја. Виното покажува богата палета од ароми - зр..
640 ден.800 ден.
-20%
Vranec Aristokrat
400 ден.500 ден.
text_reviews
Вранецот е типично Македонскa сорта на грозје. Овој Вранец Аристократ е црвено суво вино со интензив..
400 ден.500 ден.
-20%
Cabernet Sauvignon Aristokrat
400 ден.500 ден.
text_reviews
Кабeрне Совињон Аристократ е извонредно суво црвено вино со рубинова и нијанси на пурпурна боја. Има..
400 ден.500 ден.
-20%
Temjanika Aristokrat
400 ден.500 ден.
text_reviews
Нашето лозје од сортата Темјаника од кое е направено ова специјално вино од серијата Аристократ се н..
400 ден.500 ден.
-20%
Chardonnay Aristokrat
288 ден.360 ден.
text_reviews
Нашето лозје од сортата Шардоне од кое е направено ова специјално вино од серијата Аристократ се нао..
288 ден.360 ден.
-20%
Stanushina
320 ден.400 ден.
text_reviews
Станушината е автохтона македонска сорта на грозје. Нашата Станушина е извонредно црвено вино со ..
320 ден.400 ден.
-20%
Stanushina Barrique
640 ден.800 ден.
text_reviews
Станушина Барик е извонредно суво вино со рубин црвена боја. Поседува исклучително комплексни ароми ..
640 ден.800 ден.
-20%
Vranec
288 ден.360 ден.
text_reviews
Вранец е суво црвено вино со карактеристична темна рубин боја со голема длабочина и интензитет. Посе..
288 ден.360 ден.
-20%
Cabernet Sauvignon
288 ден.360 ден.
text_reviews
Каберне Совињон е извонредно вино со интензивна црвена боја со силни виолетови нијанси. Ова вино се ..
288 ден.360 ден.
-20%
Pinot Noir
288 ден.360 ден.
text_reviews
Пино Ноар се одликува со нежно црвена боја испреплетена со виолетови нијанси. Аромата е комплексна, ..
288 ден.360 ден.
-20%
Sauvignon Blanc
288 ден.360 ден.
text_reviews
Совињон Блан е извонредно суво бело вино со бледо жолта и нијанси на зелена боја. Комбинацијата од а..
288 ден.360 ден.
-20%
Zilavka
288 ден.360 ден.
text_reviews
Жилавка е извонредно бело вино кое се одликува со жолтозелена боја со сјајна ниjанса, карактеристичн..
288 ден.360 ден.
-20%
Muscat Ottonel
288 ден.360 ден.
text_reviews
Мускат Отонел е извонредно бело вино со нежна жолта боја со зеленкасти ниjанси. Има интензивни ароми..
288 ден.360 ден.
-20%
Temjanika Sweet
800 ден.1.000 ден.
text_reviews
Опис на виното: Темјаника Свит е благо бело вино со изразито жолта боја и ароми на камилица, мед ..
800 ден.1.000 ден.
-20%
Altan Bag-in-box  3 l
536 ден.670 ден.
text_reviews
Алтан е уникатно вино кое се одликува со доминантни ароми на круша и праска, додека во позадина нежн..
536 ден.670 ден.
-20%
Vranec Bag-in-box  3 l
536 ден.670 ден.
text_reviews
Вранец е суво црвено вино со карактеристична темна рубин боја со голема длабочина и интензитет...
536 ден.670 ден.
100% масло од Лаванда
500 ден.
text_reviews
Ние произведуваме 100% органско масло од лаванда од нашите сопствени насади, внимателно одгледувани,..
500 ден.
Хидросол од Лаванда
180 ден.
text_reviews
Еколошка и природна  ароматична вода од лаванда, која се добива при процесот на дестилација на&..
180 ден.
Органско етерично масло од смиљ
1.500 ден.
text_reviews
100%, органско, без никакви хемиски додатоци, произведено во Македонија. Етерично масло се екстрахир..
1.500 ден.
Попова Кула Classic Клуб

Почитувани,

Како што е погоре наведено, по самото најавување на оваа електронска продавница веднаш ќе Ве зачлениме во нашиот Classic Клуб.

Со членувањето во овој клуб во иднина ќе добиете:

-20% попуст на секое вино купено преку оваа електронска продавница или во нашата продавница која се наоѓа во рамки на винарската визба,

-5% попуст во нашиот ресторан и хотел,

-можност да купите ексклузивни вина од мали серии кои нема да бидат ставени во продажба надвор од клубот.

 

Како член на клубот на вашата доставена е-маил адреса редовно ќе Ве информираме за наши ексклузивни понуди и идни настани.

 

По зачленувањето на вашата физичка адреса ќе ви доставиме персонализирана RFID картичка. За да ги користите попустите во нашиот ресторан, хотел и продавница ќе треба да ја покажете таа картичка на нашите вработени.

Винарска Визба Попова Кула АД

Винарска Визба Попова Кула АД © 2022. UKION SHOPS